SAD: Opljačkao banku da bi pobegao od žene

Izvor: B92, 07.Sep.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Opljačkao banku da bi pobegao od žene

Kanzas Siti -- Jedan sedamdesetogodišnjak iz Kanzasa, optužen za pljačku banke, rekao je istražiteljima da bi radije otišao u zatvor nego ostao sa svojom ženom.

Džon Ripli optužen je da je blagajniku u banci predao poruku u kojoj je tražio novac, preteći da kod sebe ima pištolj, navodi se u sudskim dokumentima.

On je uzeo novac, seo u predvorje banke i rekao čuvaru da je on "momak koga traži".

Policija je brzo uhapsila pljačkaša, navodi agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

Neimenovani izvor FBI-a rekao je da se Ripli najpre posvađao sa suprugom i da je poruku napisao pred njom, navodeći da bi radije otišao u zatvor nego ostao kod kuće.

Protiv njega je danas podignuta optužnica za pljačku banke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dekica opljačkao banku da bi pobegao od žene

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2016

Jedan sedamdesetogodišnjak iz Kanzasa, optužen za pljačku banke, rekao je istražiteljima da bi radije otišao u zatvor nego ostao sa svojom ženom...Džon Ripli optužen je da je blagajniku u banci predao poruku u kojoj je tražio novac, preteći da kod sebe ima pištolj, navodi se u sudskim dokumentima...On...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.