SAČEKUŠA U TREBINJU: Sekirom nasrnuo na policajca

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA U TREBINJU: Sekirom nasrnuo na policajca

Mladić inicijala LJ.N. iz Trebinja napao je danas oko 14 časova policajca u centru Trebinja, potvrđeno je za „EuroBlic“ u CJB Trebinje.

Mladić je u bekstvu, a više infomacija iz policije će biti saopšteno do kraja dana.

Kako „EuroBlic“ saznaje napad se dogodio u ulici Stepe Stepanovića na mestu udaljenom nekoliko stotina metara od zgrade policije.

Napadač je prvo sekirom udario u vozilo u kome je bio policajac, a zatim je pokušao da udari i policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji je uspeo da se odbrani, piše "Blic".

Prema nezvaničnim saznanjima reč je o Ljubiši Ninkoviću koji je napao policajca Velibora Šetku.

Najverovatnije se radi o sačekuši, jer je Šetka proteklog vikenda preduzeo određene službene radnje prema Ninkoviću prilikom kontrole.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.