ŠABAC: U kafanskoj tuči napali i tukli policajce!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAC: U kafanskoj tuči napali i tukli policajce!

A.A. (29) i S.Ć. (24) se terete da su učestvovali u kafanskoj tuči u selu Jevremovac i da su nasrnuli na policijsku patrolu kako bi sprečili hapšenje

ŠABAC  - Pripadnici šabačke policije uhapsili su A.A. (29) i S.Ć. (24) iz okoline Šapca, zbog sumnje da su se u ugostiteljskom objektu u selu Jevremovac potukli sa policajcima.

"Pripadnici policije su došli na intervenciju kod jednog restorana u Jevremovcu zbog tuče gostiju, i tom prilikom su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << A.A. i S.Ć. nastavili sa narušavanjem javnog reda i mira, dok je S.Ć. udario pripadnika policije i pokušao da spreči hapšenje A.A.", saopštila je policija.

Njima je određen policijski pritvor od 48 časova i posle toga će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.