S.Makedonija: Bivši ministar u kućnom pritvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.Makedonija: Bivši ministar u kućnom pritvoru

Bivši severnomakedonski ministar saobraćaja Mile Janakieski stavljen je u kućni pritvor odlukom Apelacionog suda, a pod optužbom da je ilegalno prodavao državno zemljište u centru Skoplja.

On je iz zatvora u Skoplju prebačen u kućni pritvor, nakon što je Apelacioni sud završio razmatranje žalbe advokata u vezi sa poslednjim produženjem pritvora u trajanju od 30 dana, rekao je njegov advokat Elenko Milanov za makedonsku Sitel TV, prenosi MIA.

Janakieski je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pritvoren 29. juna zajedno sa još nekoliko osoba zbog sumnje da je nelegalno prodavao državnu imovinu.

On je optužen i u još nekoliko slučajeva pred Specijalnim javnim tužilaštvom, kao i za organizovanja nemira u parlamentu 2017. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.