S. Karlovci: SNS i DS zajedno

Izvor: B92, 09.Okt.2013, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S. Karlovci: SNS i DS zajedno

Sremski Karlovci -- U Sremskim Karlovcima od sinoć vladajućoj koaliciji, na čelu sa Demokratskom strankom, priključili su se i odbornici Srpske napredne stranke, piše portral 021.

Naprednjaci su, uz saglasnost Beograda, ušli u, kako kažu, zajednički posao sa demokratama i njihovim koalicionim partnerima.

"Na zahtev naprednjaka da ih pustimo u vlast, izašli smo im u susret jer kao prave demokrate smatramo da treba svakom dati šansu da uradi za lokalnu samoupravu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ono što je obećavao. Važno je da niko ne izlazi iz vlasti i nije bilo nikakvih uslova i ucena ni s jedne strane. To je bio dogovor za koji mislim da je dobar i u ovim teškim vremenima dokazuje da smo zaista spremni da učinimo maksimalno ne bismo li unapredili opštinu", rekao je predsednik opštine Milenko Filipović.

Naprednjak Radovan Mišić zamenio je od sinoć na mestu predsednika Skupštine opštine Rajka Marinkovića, inače iz URS, koji će ubuduće obavljati funkciju zamenika predsednika opštine. Pored mesta predsednika Skupštine opštine, naprednjaci će imati člana u Opštinskom veću, kao i dva mesta u Upravnom odboru Turističke organizacije Sremskih Karlovaca.

Trenutno u ovoj opštini opoziciju čine odbornici DSS-a, SRS-a i Dveri, dok su praktično svi ostali na vlasti, uključujući SPS, LSV, URS i Treću Srbiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demokrate zajedno u vlasti s naprednjacima u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2013

U Sremskim Karlovcima od sinoć vladajućoj koaliciji na čelu sa Demokratskom strankom priključili su se i odbornici Srpske napredne stranke.

Nastavak na Radio 021...

DS i SNS sklopili savez u Sremskim Karlovcima

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2013

Vladajućoj koaliciji u Sremskim Karlovcima, koja je predvođena Demokratskom strankom, pridružili su se i odbornici Srpske napredne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.