Ružić bi da sruši i Dačića i Vučića?!

Izvor: Press, 08.Feb.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić bi da sruši i Dačića i Vučića?!

Zvuči neverovatno, ali Ružić je ove nedelje u više razgovora sa političkim analitičarima i bliskim saradnicima detaljno razrađivao svoju buduću političku strategiju koja podrazumva da odmah posle vanrednih izbora krene u preuzimanje SPS, koji bi onda postao  „lider opozicije i predvodnik otpora protiv Vučića“.
Odlično obavešteni izvori Informera iz Ružićevog okruženja kažu da je on potpuno uveren  da će socijalisti 16. marta doživeti izborni fijasko koji će dovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do unutarpartijskih lomova.
- Ružićeva je procena da će se Đilas i Tadić u kampanji međusobno „poubijati“ i da će se SPS logično nametnuti kao najjača opoziciona stranka - kaže sagovornik Informera.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.