Ruski vojni stručnjaci dezinfikovali VMA

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2020, 14:56

Ruski vojni stručnjaci dezinfikovali VMA

Vojni stručnjaci ABHO jedinica Oružanih snaga Ruske Federacije izvršili su dezinfekciju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu Vojni stručnjaci ABHO jedinica Oružanih snaga Ruske Federacije izvršili su dezinfekciju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. S obzirom na to da je odlučeno da VMA nije adekvatna bolnica za prijem pacijenata obolelih od virusa korona , u tu vojnu zdravstvenu ustanovu upućivani su svi pacijenti kojima je hitna medicinska pomoć neophodna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nezavisno od vrste zdravstvenog osiguranja.Upravo zbog toga bilo je neophodno izvršiti dezinfekciju VMA te su ruski vojni stručnjaci izvršili obradu soba posebne namene i običnih soba, kao i parkinga i kola hitne pomoći.Dva tima ABHO stručnjaka izvršila su dezinfekciju još dva beogradska zdravstvena centra “Dedinje” i “Zvezdara”. U jednom danu obrađeno je više od 157 hiljada kvadrata u prostorijama i 31,3 hiljade kvadrata površine oko bolnica.Ruski lekarski timovi nastavljaju sa pregledima pacijenata u zdravstvenim ustanovama u Beogradu, Valjevu, Kragujevcu, Čačku i Ćupriji, a profesori Vojnomedicinske akademije iz Sankt Peterburga tokom prethodnih par dana pregledali su više od 100 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski vojni stručnjaci dezinfikovali VMA u Beogradu

Izvor: Danas, 09.Apr.2020

Ruski vojni stručnjaci iz jedinica Atomsko-biološko-hemijske odbrane (ABHO) obavili su dezinfekciju u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

ZA LEČENJE PACIJENATA BEZ KORONE: Ruski vojni stručnjaci dezinfikovali VMA (FOTO)

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020

Vojni stručnjaci ABHO jedinica oružanih snaga Ruske Federacije izvršili su danas dezinfekciju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.