Ruski konvoj na ukrajinskoj carini

Izvor: Mondo, 20.Avg.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski konvoj na ukrajinskoj carini

Na teritoriju carinskih kontrolnih punktova Donjeck ušla su četiri kamiona iz konvoja ruske humanitarne pomoći, dok se 12 kamiona nalazi u blizini.

Foto: AP, RTR via Associated Press Television

Četiri kamiona iz konvoja ruske humanitarne pomoći istočnoj Ukrajini ušla su , dok su preostalih 12 kamiona u blizini.

Prema informacijama ruskih medija, koje je potvrdio i dopisnik britanskog "Telegrafa", ukupno 16 kamiona ušlo je na teritoriju pograničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << punktova, a ukrajinski carinici izrađuju dokumentaciju koja je potrebna za njihov ulazak u Ukrajinu.

Povezane vestiLugansk pod kontrolom ukrajinskih snaga

Državna granična služba Ukrajine saopštila je tim povodom da još nije počela sa pregledom i carinjenjem robe u kamionima.

Najveći deo od 280 kamiona u sastavu ruskog humanitarnog konvoja nalazi se na čekanju u Rostovskoj oblasti.

Kamioni sa oko 2.000 tona humanitarne pomoći za stanovništvo istočne Ukrajine upućeni su iz Moskve 12. avgusta, ali ukrajinske vlasti nisu dozvolile njihov ulazak u zemlju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.