Nestao ruski helikopter s timom geologa

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao ruski helikopter s timom geologa

Ruski helikopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TASS izvor letačkih institucija tog regiona.

Kako prenosi TASS, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns" (Angalra Airlines), poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11 h po lokalnom vremenu (5 h po centralnoevropskom vremenu) a nestao s radara ubrzo posle toga.

U helikopteru ima troje ljudi.Iz kancelarije ruskog javnog tužioca saopšteno je da se trenutno ispituje situacija a ruska Savezna agencija za saobraćaj organizovala je operaciju potrage.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao ruski helikopter u Irkutsku

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2018

Ruski helkopter Mi-8 s timom geologa nestao je s radara u Irkutsku, rekao je za TAŠ izvor letačkih institucija tog regiona...Kako prenosi TAŠ, helikopter, koji pripada kompaniji "Angalra erlajns", poleteo je iz mesta Ust-Kut u 11.00 po lokalnom vremenu (5.00 po centralnoevropskom vremenu) a nestao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.