Rusija podržava Srbiju, ali ne i vlast

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rusija podržava Srbiju, ali ne i vlast"

Predsednik opozicione Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je odnos srpskih vlasti prema Rusiji neiskren i licemeran i tvrdi da Rusija podržava Srbiju, ali ne i aktuelnu vlast.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Jeremić je za portal Srbin.info rekao da ruski predsednik Vladimir Putin ne veruje predsedniku Aleksandru Vučiću zbog njegovih odnosa sa Zapadom.

On je istovremeno procenio da će upravo Zapad, odnosno međunarodni činioci uticati na promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vladajuće strukture, kao što su i do sada činili na Balkanu.

"Na ovim prostorima uspostavljanje i promena vlasti se nikada u istoriji nisu dogodili u potpunosti izolovano od stranog faktora. Kombinovana snaga unutrašnjeg i spoljnog pritiska promeniće i ovu korumpiranu vlast", rekao je Jeremić.

On je ponovio optužbe da će predsednik Srbije potpisati sporazum s Prištinom, pokušati da razvlasti Republiku Srpsku u okviru BiH, a zatim integrisati Srbiju u NATO.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Rusija podržava Srbiju, ali ne i aktuelnu vlast"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2019

Predsednik opozicione Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je odnos srpskih vlasti prema Rusiji neiskren i licemeran i tvrdi da Rusija podržava Srbiju, ali ne i aktuelnu vlast...Jeremić je za portal Srbin.info rekao da ruski predsednik Vladimir Putin ne veruje predsedniku Aleksandru Vučiću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.