Rusija odmah da oslobodi Navaljnog

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 17:08

"Rusija odmah da oslobodi Navaljnog"

Portparol britanskog premijera Borisa Džonsona izjavio je da bi ruske vlasti trebalo odmah da puste na slobodu ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog.

"Zaprepašćujuće je da su ruske vlasti zadržale u pritvoru gospodina Navaljnog i on mora odmah da bude pušten", rekao je on novinarima, a preneo je Rojters.

Umesto da goni Navaljnog, Moskva bi trebalo da ispuni svoju obavezu prema međunarodnom pravu i da istraži i objasni upotrebu hemijskog oružja na ruskom tlu, istakao je portparol britanskog premijera.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAVALJNI ODMAH MORA DA BUDE PUŠTEN..." Hitno se oglasili iz kabineta Borisa Džonsona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021

Portparol britanskog premijera Borisa Džonsona izjavio je da bi ruske vlasti trebalo odmah da puste na slobodu ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog...- Zaprepašćujuće je da su ruske vlasti zadržale u pritvoru gospodina Navaljnog i on mora odmah da bude pušten - rekao je on novinarima...Umesto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.