Rusija će uskoro imati novog predsednika FOTO

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 10:20

"Rusija će uskoro imati novog predsednika" FOTO

Ukrajinski savetnik za unutrašnje poslove Anton Geraščenko oglasio se povodom današnje pobune Vagner grupe protiv rukovodstva Rusije.

On je podelio saopštenje Vagnera sa Telegrama u kojem se navodi: "Putin je pogrešno izabrao. Tim gore po njega. Uskoro ćemo imati novog predsednika".

Ruski Telegram kanali javljaju da su "vojnici Vagnera ušli u Voronjež i da su na periferiji Krasnodara i Volgograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da im niko pruža otpor".

Podsetimo, u ranim jutarnjim satima grupa plaćenika Vagner pod vodstvom Prigožina je počela oružanu pobunu zauzimajući grad Rostov na Donu. Prema rečima njihovog vođe krajnji cilj je Moskva.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"RUSIJA ĆE USKORO IMATI NOVOG PREDSEDNIKA" Isplivale pretnje Vagnera Putinu?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Ruska vojska je u subotu pozvala Vagnerovce da napuste vođu Jevgenija Prigožina, rekavši da će im garantovati sigurnost...Ukrajinski savetnik za unutrašnje poslove Anton Geraščenko oglasio se povodom današnje pobune Vagner grupe protiv rukovodstva Rusije...On je podelio navodno saopštenje Vagnera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.