Rusija: Stroža kontrola interneta-šta to znači

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Stroža kontrola interneta-šta to znači

Getty ImagesU Moskvi je u martu mesecu održan protest zbog ovog zakona Zakon koji uvodi nove kontrole na internetu stupio je na snagu u Rusiji uprkos zabrinutosti da bi vlada mogla da ga koristi da utiša kritičare. Teoretski, zakon o „suverenom internetu“ daje zvaničnicima široka ovlašćenja za ograničavanje saobraćaja na ruskom vebu. Kritičari strahuju da […] Članak Rusija: Stroža kontrola interneta-šta to znači se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rusiji od danas na snazi zakon o suverenom internetu

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Kontroverzni ruski zakon o Internetu danas je stupio na snagu uprkos upozorenju da bi mogao da posluži za proširenje vladine kontrole nad aktivnostima na mrežama. Članak U Rusiji od danas na snazi zakon o suverenom internetu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Kontroverzni zakon o kontroli interneta stupio na snagu u Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2019

MOSKVA - Zakon koji uvodi veću kontrolu na internetu stupio je na snagu u Rusiji, uprkos zabrinutosti da bi ga Vlada mogla koristiti da utiša svoje kritičare.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.