Rusija: Otac ubio šestoro svoje dece?

Izvor: B92, 04.Avg.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Otac ubio šestoro svoje dece?

Raskomadana dečja tela pronađena su u ruskom gradu Nižnji Novgorod, u stanu u kome je ranije živelo šestoro dece.

Kako navodi Raša tudej, specijalni tim policije je pokrenuo istragu, a radnici vrtića u koji su išla deca iz tog stana naveli su da deca nisu dolazila od 25. jula.

U saopštenju policije se navodi da niko nije otvarao vrata stana u gradu na reci Volgi, pa su specijalci morali da uđu kroz prozor i tu su zatekli stravičan prizor.

“Komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su rekle da su dan ranije videle oca dece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje dece, a pokušavamo i da ustanovimo broj dece žrtava“, navodi se u saopštenju istražitelja.

Neimenovani izvor iz policije je rekao Interfaksu da su pronađeni samo delovi tela, kao i da je ubijena i majka dece, koja je navodno bila u drugom stanju.

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj deci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece.

Kao osumnjičeni za smrt dece naveden je njihov otac, 51-godišnji Oleg B., nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, koji je bio prognan zbog preljube, posle čega se preselio u Nižnji, gde je osnovao porodicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Rusiji: Otac ubio svoje šestoro dece?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2015

Raskomadana dječija tijela pronađena su u ruskom gradu Njižnij Novgorod, u stanu gdje je ranije živjelo šestoro djece...Kako navodi Raša tudej, specijalni tim policije je pokrenuo istragu, a radnici vrtića u koji su išla djeca iz tog stana naveli su da djeca nisu dolazila od 25. jula...U saopštenju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.