Rusi stoje iza referenduma, Dodik samo izvođač radova

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rusi stoje iza referenduma, Dodik samo izvođač radova"

Sarajevo -- Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović tvrdi za današnje izdanje "Dnevnog Avaza" da je "vidljivo da iza referenduma u RS stoji Rusija".

Osim toga, on kaže da je "Dodik samo izvođač radova", te pozvao građane da ostanu prisebni.

"Ovde je po sredi skrivanje tragova koji nas vode do velikog kriminala u koji su upleteni neki ljudi, ali i pokušaj da se menja odnos snaga na Balkanu. Muslimani, ali i drugi, treba da ignorišu referendum i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budu svesni da podrška kriminalnim grupama znači ugrožavanje života svih nas", rekao je Kavazović za "Avaz".

Reisu-l-ulema je poručio da odluke Ustavnog suda BiH čuvaju sve podjednako i kazao da odluka te institucije ne ugrožava ni jedan od entiteta, ali da ispravlja nepravde koje godinama čine kriminalne grupe.

"Jedno je sigurno. Neki ljudi krenuli su na put. Videćemo gde će završiti, u Foči ili Zenici, svejedno", zaključio je Kavazović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.