Rumunija: 47 migranata pronađeno u kamionu

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija: 47 migranata pronađeno u kamionu

Bukurešt -- Rumunska pogranična policija otkrila je 47 migranata koji su bili sakriveni u zadnjem delu jednog kamiona.

Kako je saopštio Generalni inspektorat pogranične policije, grupa je otkrivena na prelazu na zapadu Rumunije, blizu granice sa Mađarskom.

U kamionu se nalazilo 25 muškaraca, 12 žena i 10 dece iračke, iranske i turske nacionalnosti, i većina njih je zatražila azil u Rumuniji, prenosi AP.

U saopstenju se navodi da je vozač kamiona državljanin Turske i da je prevozio porcelanske posude u kojima su migranti bili sakriveni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rumunija: U kamionu pronađeno 47 migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2018

Rumunska pogranična policija otkrila je 47 migranata koji su bili sakriveni u zadnjem delu jednog kamiona, a kako je saopštio Generalni inspektorat pogranične policije, grupa je otkrivena na prelazu na zapadu Rumunije, blizu granice sa Mađarskom...U kamionu se nalazilo 25 muškaraca, 12 žena i 10...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.