Rumun prevario Belgijanca u Nišu

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumun prevario Belgijanca u Nišu

Niška policija uhapsila je rumunskog državljanina Loana T.(25) zbog sumnje da je prevario belgijskog državljanina, tražeći od njega novčanu pomoć pod izgovorom da je ostao bez goriva, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Sumnja se da je Loan kod naplatne rampe "Nais" zaustavio Belgijanca i od njega uzeo 100 evra, a u zamenu za novac dao je metalne predmete tvrdeći da su zlatni nakit velike vrednosti, navode iz policije.

Osumnjičenom rumunskom državljaninu odredjena je mera zadržavanja do 48 sati, napominju iz policije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svet je mali: Rumun prevario Belgijanca u - Nišu!

Izvor: Blic, 05.Dec.2013

Niška policija uhapsila je rumunskog državljanina Loana T.(25) zbog sumnje da je prevario belgijskog državljanina, tražeći od njega novčanu pomoć pod izgovorom da je ostao bez goriva, saopšteno je danas iz Policijske uprave. ..Sumnja se da je Loan kod naplatne rampe "Nais" zaustavio Belgijanca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.