Rumljanka krala na plažama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumljanka krala na plažama

PODGORICA -

Crnogorska policija uhapsila je državljansku Srbije B.J. (54) iz Rume koja je osumnjičena za više krađa na plažama u Herceg Novom, saopšteno je danas u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da je B.J. počinila četiri krađe, na način što je, koristeći nepažnju turista, sa plaža otuđivala torbice i plažne torbe, u kojima su se nalazili novac, mobilni telefoni, naočari, dokumenta, garderoba i ostale lične stvari.

Policija je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je saopšteno, kod B.J. pronašla veći deo otuđenih stvari koje su vraćene vlasnicima.

Osumnjičena B.J. je, uz krivičnu prijavu, predata osnovnom državnom tužiocu u Herceg Novom, navela je crnogorska policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.