Ruma: Za opremanje radne zone Rumska petlja pet miliona dinara

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Za opremanje radne zone "Rumska petlja" pet miliona dinara

Opština Ruma je dobila od Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine bespovratna finansijska sredstva u iznosu od 5.115.600 dinara za opremanje radne zone "Rumska petlja".

Ugovor o dodeli sredstava u Gradskoj kući u Rumi potpisali su predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković.

Prvi čovek rumske lokalne samouprave se zahvalio Malenkoviću na odobrenim sredstvima i izrazio nadu da to neće biti jedina pomoć za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Opštinu Ruma, pogotovo pri opremanju industrijskih zona jer su one budućnost ovog grada.

- Bez obzira na političke razlike, odnosno opcije kojima pripadamo, prepoznali smo interes ulaganja u industrijsku zonu "Rumska petlja", jer je to budućnost ne samo Rume, nego i Srema kao regiona u širem smislu. Mislim da će sredstva biti utrošena na pravi način, da će doprineti razvoju i opštine i regiona, da će dosta naših sugrađana i ljudi iz okolnih mesta naći svoje uhlebljenje u pogonima koji se otvaraju na Rumskoj petlji, s obzirom da je Rumska petlja jedna od najatraktivnijih i najvećih potencijala u industrijskom smislu - rekao je Mančić.

On je podsetio da je Opština Ruma ranije dobila sredstva za opremanje radne zone i od Ministarstva privrede i da bez opremljene industrijske zone nema ni potencijalnih investitora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.