Rulet dama na poziciji u SANU

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rulet dama na poziciji u SANU

Katarina Smiljanić, koja ima diplomu frizerke i iskustvo rulet dame u kockarnici, postavljena je na mesto poslovne sekretarke u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, iako je još na snazi zabrana zapošljavanja.

Izvor "Blica" iz SANU kaže da je ovo kadrovsko rešenje izazvalo pravi šok među zaposlenima ali i velikim brojem akademika, koji se pitaju da li se zarad ličnih interesa, upravnik Budimir Lončar kocka sa ugledom srpskog hrama nauke.

"Pored toga što devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nema ni kvalifikacije za to radno mesto, jer je po obrazovanju frizerka, njene golišave slike krase gotovo sve društvene mreže. Da stvar bude gora, njoj je ovih dana rešenje na određeno upravnik SANU Lončar preinačio na neodređeno vreme. Kakvo će mišljenje imati naši inostrani saradnici, akademici ali i srpska javnost kada ste kao prvog saradnika upravnika SANU stavili starletu", pita se sagovornik lista.

On dodaje da je očigledno da je moda rijaliti programa zahvatila i SANU.

Sama Smiljanićeva je potvrdila da radi kao poslovna sekretarka u SANU, ali detalje nije navodila.

Niko iz SANU nije želeo da komentariše zaposlenje Smiljanićeve.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Akademici ne znaju za starletu zaposlenu u SANU

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2015

NAŠI akademici ne znaju da li je u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti na mestu poslovnog sekretara zaposlena, kako piše "Blic", starleta i rulet dama iz kockarnice Katarina Smiljanić, koja ima diplomu frizera. Akademici za naš list objašnjavaju da njihova odeljenja nemaju dodirnih tačaka sa administracijom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.