Rukometašice Srbije poražene od Norvežanki

Izvor: Politika, 24.Maj.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije poražene od Norvežanki

GETEBORG – Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije Norveške sa 25:24 (13:9), u prvom kolu međunarodnog turnira „Geteborg kup”.

Najefikasnije u redovima srpskog tima bile su Pop Lazić i Stoiljković sa po pet golova, Damnjanović je postigla četiri, a Erić tri.

Kod pobednika Gose je postigla osam, a Bjordalen četiri gola.

Narednu utakmicu izabranice selektora Saše Boškovića igraju sutra protiv domaće selekcije Švedske.

Tanjug

objavljeno: 24.05.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske rukometašice samo za gol slabije od olimpijskih šampionki

Izvor: Blic, 24.Maj.2013

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je na startu NETBUS Kupa u Geteborgu od selekcije Norveške 24:25 (9:12). ..U neizvesnoj završnici do prvih bodova stigle su olimpijske šampionke. Srpkinje su bile u "minusu" od čak 13:20, ali su uspele da se vrate u meč i umalo dođu do trijumfa....

Nastavak na Blic...

Rukometašice Srbije minimalno izgubile od Norveške

Izvor: Press, 24.Maj.2013

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije Norveške sa 25:24 (13:9), u prvom kolu međunarodnog turnira "Geteborg kup".

Nastavak na Press...

Srpkinje poražene od Norveške u Geteborgu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2013

Srbija – Norveška 24:25 (9:13). Geteborg – Gledalaca: 400. Sudije: Kurtagić i Vatervik (Švedska). Sedmerci: Srbija 8 (5), Norveška 4 (4). Isključenja: Srbija -, Norveška 2 minuta.. SRBIJA: Risović, Kačarević, Nišavić 1, Bartošić, Krpež 2, Milošević 2, Cvijić 1, Pop Lazić 5, Lojpur,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.