Rukometašice Crne Gore u četvrtfinalu SP

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Crne Gore u četvrtfinalu SP

Rukometašice Crne Gore izborile su plasman u četvrfinale Svjetskog prvenstva koje se igra u Danskoj, nakon što su večeras savladale selekciju Angole 38:28.

Crnogorske "lavice" su od starta krenule silovito, odmah napravile sedam golova razlike i do kraja meča održavale visoku prednost. Najefikasnija u selekciji Crne Gore bila je Jovanka Radičević sa devet golova, Majda Mehmedović je postigla sedam, jedan manje Katarina Bulatović, dok je Marija Jovanović upisala pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pogodaka. U selekciji Angole najbolje su bile Natalija Bernardo sa 11 i Azenaide Karlos sa osam golova.

Crna Gora će u četvrtfinalu, koje je na programu u srijedu, igrati protiv selekcije Norveške. U ostalim parovima sastaće se Francuska - Holandija, Poljska - Rusija i Rumunija - Danska.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.