Izvor: Studio B, 13.Okt.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Dragan sa Ledina se žali da se posle svake kiše velika količina vode na kolovozu skuplja kod autobuske okretnice linije 71 i narednih 500m ka Surčinu, pa pita da li i na tom mestu moze da se uradi kišna kanalizacija?

Programom uređivanja i davanja u zakup građevinskog zemljišta za 2014. godinu Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda nema planiranih aktivnosti na predmetnim radovima.

Istovremeno obaveštavamo vas da su sve gradske opštine pozvane >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od strane Direkcije da dostave predloge svojih prioriteta koje bi trebalo uvrstiti u Program za 2015. godinu (Program usvaja Skupština grada Beograda), vodeći računa o ograničenim finansijskim sredstvima.

Građani bi trebalo da se svojim zahtevom za izgradnju nedostajuće infrastrukture obrate nadležnoj opštini koja će razmotriti mogućnosti da se ti radovi uvrste u prioritete za sledeću, - kaže se u odgovoru Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.