Izvor: Studio B, 10.Feb.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika „Pet pitanja - pet odgovora"

Gledalac predlaže da se kod vrtića „Maslačak" Ul. Ljubiše Miodragovića u Mirijevu, postavi „ležeći policajac", pošto automobili jure brzinom od preko 80 km/h.

Isti gledalac primetio je veliki broj pasa-lutalica na Stojčinom brdu u Ul. 16.oktobra. 

- Predlog gledaoca Radovana prosledili smo Sekretarijatu za saobraćaj čije ekipe će izaći na teren i proveriti da li postoje uslovi za postavljanje ležećeg policajca na pomenutoj lokaciji.

Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Uprave saobraćajne policije nadležni su za sankcionisanje vozača koji na opisani način krše važeće propise o dozvoljenoj brzini.

- Prijava je prosleđena JKP „Veterina Beograd" gde su nam u toku prepodneva odgovorili da će kontaktirati prijavioca i u saradnji sa njim preduzeti sve mere u skladu sa gradskim Programom kontrole i smanjenja populacija napuštenih pasa i mačaka na teritoriji grada Beograda

U toku dana dobili smo i dodatni odgovor da je ekipa Službe komunalne zoohigijene JKP „Veterina Beograd" izlazila ne datu lokaciju po prijavi koja je podneta preko Studija B. Tom prilikom uhvaćena su i na licu mesta očitana tri psa za koje je ulaskom u bazu utvrđeno da su prošli Program kontrole i smanjenja populacuje pasa i mačaka na teritoriji grada Beograda i da im je vakcinacija protiv besnila u roku važnosti.

Kako se u toku intervencije pojavilo i pitanje kućica za pse, naglašavamo da problem nije u nadležnosti JKP „Veterina Beograd" i da se po ovom pitanju sugrađani moraju obratiti komunalnoj inspekciji GO Zvezdara, - odgovorili su iz JKP „Veterina Beograd"

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.