Izvor: Studio B, 09.Dec.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka se interesuje za novi Zakon o stanovanju - da li će biti tačno određeno na koji način će Skupština stanara birati upravnika zgrade i kako će ga plaćati?

Na koji način će zakupci stanova biti obavezni i morati da plate održavanje zgrade i da izdvoje za platu upravnika? 

Na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture www.mgsi.gov.rs objavljen je Program javne rasprave o nacrtu zakona o stanovanju i održavanju zgrada u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koga je postavljen tekst Nacrta zakona i sledeća informacija:

- Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Beograd, Nemanjina 22-26 ili na imejl adresu: vladan.doric@mgsi.gov.rs.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.