Rozga koleginici preotela manekena

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozga koleginici "preotela" manekena

Manekena Roberta Batarila prvo je angažovala Lidija Bačić i pretvorila ga u štrebera, dok se s prevarenom Jelenom Rozgom polugo valja u krevetu u spotu za 'Tsunami'.

"Verovatno je Jelena vidjela moj spot, pa joj se Robert svidio. Teško ga je neprimetiti kad je tako zgodan", rekla je Lidija Bačić (29).

Maneken Robert Batarilo (25) u spotu za pesmu “Kaktus“ glumio je seksi štrebera koji nije skidao oči s njene prćaste zadnjice. Jelena Rozga (37) odmah je uočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potencijal u isklesanome muškarcu koji je skrivao seksepil iza glomaznih naočara. Odlučila ja da ga angažuje u spotu “Tsunami“ i skine mu majicu. Robert se transformirao u seksi zavodnika s kojim se Jelena polugola valjala i mazila u krevetu. No prevario ju je, pa ga je otrovala hranom i gađala strelicama za pikado te je jedva izvukao živu glavu.

- Ipak sam ga ja prva odabrala. Mi Splićanke imamo dobro oko, a Robert je zgodan. Laska mi što se Rozga odlučila za mog frajera - kaže Bačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.