Ronaldo: Srećan sam u Realu, nadam se ostanku Murinja

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Srećan sam u Realu, nadam se ostanku Murinja

Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da ne razmišlja o produženju ugovora, ali da se u "kraljevskom klubu" oseća srećnim.

Srećan? - Kristijano Ronaldo

 

Portugalski fudbaler je krajem prethodne godine kazao da bi želeo da se vrati u Mančester Junajted, ali prema pisanju britanskog Sana (The Sun) ta mogućnost je mala, pošto Real za obeštećenje traži 122 miliona evra, a 27-godišnjem Ronaldu ugovor ističe 2015 godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

"U ovom trenutku ne želim da pričam o produženju ugovora sa Realom, jer to nije najvažnija stvar u ovom trenutku. Pre svega želim da se koncentrišem na sledeću utakmicu u kojoj je bitno da pobedimo.

Trenutno sam veoma srećan u klubu, a navijači mi čine da se osećam prijatno i van stadiona", kazao je Ronaldo, a prenose britanski mediji.

 

Ronaldo je kazao da se nada da će njegov sunarodnik Žoze Morinjo i dalje sedeti na klupi Reala, kao i da poštuje njegovu odluku da zameni Ikera Kasiljasa na golu "kraljevskog kluba".

 

"Voleo bih da ostane, jer je na pravom mestu. Veliki trener u velikom klubu. Mislim da će ostati, ali opet, svako bira svoju sudbinu, tako i on bira svoju. Za mene u fudbalu nema iznenađenja. Murinjova odluka da Kasiljasa premesti na klupu je bila tehnička i ja je poštujem. On je šef i on je takvu odluku doneo u korist grupe", rekao je Ronaldo.

 

Aktuelni prvak španske Primere trenutno u ligi zauzima treće mesto sa 33 boda, čak 16 manje od vodeće Barselone, a i dalje je u borbi za trofej u Kupu kralja i Ligi šampiona.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.