Rolingstonsi pomerili koncert na Kubi zbog Obame

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolingstonsi pomerili koncert na Kubi zbog Obame

Koncert grupe "Rolingstons", koji je trebalo večeras da bude održan u Havani, otkazan je zbog dolaska američkog predsednika Baraka Obame u dvodnevnu posetu Kubi.

Zbog podudarnosti sa Obaminom posetom, organizatori su koncert odložili za petak, 25. mart, saopšteno je na zvaničnom sajtu grupe.

"Čak smo pomisliil da će Obama doći na koncert i biti predgrupa ''Rolingstonsima''", rekao je Dejl Šieršet, produkcijski menadžer benda za Rojters.

"Rolingstons" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su prve velike međunarodne rok zvezde koje nastupaju na Kubi, a koncert u Havani je poslednji nastup u okviru južnoameričke turneje.

Koncert u Havani pod nazivom "Koncert za prijateljstvo" snimaće tim nagrađivane produkcione kompanije Džej Ej Didžital, iz koje poručuju da je velika čast raditi sa Stonsima na tolikom i istorijskom događaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.