Rokenrol, avioni i padobranci

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokenrol, avioni i padobranci

Prvi Aero rok spektakl od 22. do 24. jula na sportskom aerodromu "Brege" u Kraljevu NA sportskom aerodromu "Brege" u Kraljevu, na površini od čak pet i po hektara, od 22. do 24. jula održaće se prvi “Aero rok festival” na kojem će svirati domaće rok grupe, ali i veliki aero-miting. Prve festivalske večeri nastupiće S.A.R.S, “Artan Lili”, “Vila filozofina” i “Osvajači”, 23. jul rezervisan je za koncerte rok veterana “Riblje čorbe”, “JU grupe” >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i “Atomskog skloništa”, kojima će se pridružiti i bendovi “Kolja i grobovlasnici” “Ajri Ef Em”. Tokom festivala posetiocima će se predstaviti i neafirmisani bendovi “Krstaši”, “Bezvazdušni prostor”, “Dečja radost”, “Gudvil”, “Gama zrak” i mnogi drugi. - Kraljevo je grad muzike u kojem su ponikli mnogi znameniti muzičari i umetnici, a posle ovog spektakla postaće i mesto koje će se po rok muzici još dugo pamtiti - poručuje direktor festivala Jovan Antonić. U nedelju 24. jula u 11 sati i uz besplatan ulaz biće održan veliki aero-miting. Tom prilikom posetioci će uživati u atraktivnom letačkom programu, padobranskim skokovima i bogatom pratećem sadržaju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trodnevni aero rock spektakl

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2016

Aero Rock festival u Kraljevu od 22. do 24. jula, prvi je koji će u svemu biti kraljevački, kažu organizatori i obećavaju fantastičan provod na prostoru veličine 5,5 hektara...Kraljevo je bilo grad muzike, jer su odavde ponikli mnogi veliki umetnici, ali će posle Aero Rock festivala tek biti grad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.