Rodžers: Suarez uvek očekuje najbolje od sebe i saigrača

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Suarez uvek očekuje najbolje od sebe i saigrača

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je da urugvajski fudbaler Luis Suarez uvek očekuje najbolje od sebe i svojih saigrača.

Hvali najboljeg igrača: Brendan Rodžers  

"Vidi se koliko on radi, to je ono što želimo. Dobro je što imamo fudbalere, koji uvek očekuju najbolje, kao što je Suarez. To je važan deo onoga što pokušavamo da napravimo", rekao je Rodžers za sajt kluba.

 

Suarez je ove sezone, posle odslužene kazne zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ujedanja fudbalera Čelzija Branislava Ivanovića, odigrao tri utakmice i postigao isto toliko golova.

 

Liverpul se trenutno nalazi na drugom mestu Premijer lige s pet pobeda i po jednim remijem i porazom. Ima isti broj poena kao prvoplasirani Arsenal.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rodžers: Suarez uvek očekuje najbolje od sebe i saigrača

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je da urugvajski fudbaler Luis Suarez uvek očekuje najbolje od sebe i svojih saigrača. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.