Rodni i Delboj otkrili spomen ploču autoru Mućki

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodni i Delboj otkrili spomen ploču autoru "Mućki"

Tvorac "Mućki", pisac Džon Saliven, dobio je spomen ploču na studiju u kome se snimala kultna serija. Ploču su otkrili, a kako bi bilo drugačije, Dejvid Džejson i Nikolas Lindhurst, omiljeni Salivenovi glumci koji su tumačili uloge Delboja i Rodnija.

Plava ploča za Džona Salivena otkrivena je godinu dana posle njegove smrti.

Ceremoniji otkrivanja prisustvovali su članovi Salivenove porodice, radnici studija u kome je snimao i glumci koji su na malim ekranima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oživljavali likove.

Legendarni par Del i Rodni su otkrili plavu ploču u čast pisca najgledanije humorističke serije u istoriji Velike Britanije, koja je, prema mišljenju kritičara širom sveta, najbolji sitkom u istoriji televizije.

Pored Del Boja i Rodnija, ceremoniji su prisustvovali i Džon Čalis i Sju Holdernes, kojih se iz "Mućki" sećamo po ulogama Bojsija i njegove supruge Marlin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.