Rođenom bratu nožem RASPORIO STOMAK, a onda...? Ovo je MOTIV bratoubistva kod Negotina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođenom bratu nožem RASPORIO STOMAK, a onda...? Ovo je MOTIV bratoubistva kod Negotina!

Porodična tragedija

D.S. (70) iz negotinskog sela Sikole osumnjičen je da je nožem ubio svog rođenog brata Stanoja (72) u svojoj kući nakon svađe i tuče oko porodičnog imanja!

Stanoje ga je navodno napao štapom a D.S. je potegao nož i rasporio stomak svom bratu.

Oni su obojica živeli u Nemačkoj i imućni su, a poslednjih 13 godina su se sporili oko roditeljske kuće u rodnom selu.

Kako se saznaje od izvora iz istage, Stanoje je u jutarnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << satima ljut upao u kuću D.S. i odmah nasrnuo na njega.

- D.S. je ispričao da ga je Stanoje tukao motkom i da je morao da se brani, pa je potegao nož. Nakon što je izbo brata, pozvao je policiju i Hitnu pomoć – kaže izvor.

Meštani ovog sela kažu da su braća godinama u svađi i da je Stanoje i ranije tukao D.S.

- Obojica imaju lepe kuće u Sikolama. D.S. ima nemačko državljanstvo, a u selo dolazi samo leti. Za to vreme dok se odsutan, Stanoje bi mu uništio voćnjak, ili bi mu ofarbao prozore u crno. Kada bi D.S. došao kući i video šta je brat uradio, odmah bi pozvao policiju. Godinama su na sudu – objašnjava meštanin.

On dodaje da je D.S. pre 13 godina zaposeo roditeljsku kuću i da mu Stanoje od tada ne da mira.

- Pre nekoliko godina Stanoje je posle jedne velike svađe pretukao D.S., a ovaj je posle toga svima pričao da će nabaviti jedan veliki nož i da mu to više nikada neće dozvoliti – navodi meštanin.

Na drugoj strani, Stanoje je komšijama pričao da ima čista dokumenta da su rositelji njemu ostavili tu kuću i optuživao je brata da ju je oteo.

- Stanojeva porodica po selu priča da su zapravo oni žrtve i da ih je D.S. provocirao. Više niko ne može da pohvata ko je počeo i ko je kriv. Sve u svemu to je jedna tragična porodična priča – zaključuje meštanin.

Inače, braća su se više puta ženili i imaju decu koja uglavnom žive u Nemačkoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SILNI DUŠANOV ZAKONIK: Da ove kazne danas važe, u Srbiji ne bi bilo kriminala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 22:40

Ovi zakoni su u našoj državi vladali pre više od 600 godina..Dušanov zakonik donet je na saboru vlastele i crkvenih velikodostojnika, održanom na Vaznesenje Gospodnje, 20. maja 1349. godine u Skoplju...Rođenom bratu nožem RASPORIO STOMAK, a onda..? Ovo je MOTIV bratoubistva kod Negotina!..Dušanov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.