Robi Vilijams 17. juna na Ušću

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams 17. juna na Ušću

Robi Vilijams stiže u Beograd. Organizatori Exit tim i Skymusic, potvrdili su da ćemo britanskog pevača slušati 17. juna na Ušću, a najjeftinija ulaznice koštaju 3.990 dinara.

- Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju - reči su kojima je Robie najavio planetarnu turneju u okviru koje dolazi u Srbiju.

Kako kažu organizatori Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji.

Cene karata su od 3.990 dinara a prodaja počinje od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima.

Za najbrže fanove do 9. aprila, u prodaju će biti pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3.390 dinara!

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B od 3.990 dinara. Fan pit ima dve zone, od 5.990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams , po ceni od 6.990 dinara.

Tu su i ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.