Robert De Niro nosi čarape tokom seksa

Izvor: Blic, 30.Jan.2013, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert De Niro nosi čarape tokom seksa

Glumica i model Kerol Maroli tvrdi da je Robert De Niro nosio čarape dok je vodio ljubav sa njom sedamdesetih godina u Holivudskom hotelu.

Kerol je rekla da su imali aferu koja je trajala samo dve nedelje, i da je Robert De Niro nosio čarape tokom vođenja ljubavi, što je ona prepisala njegovom “slobodnom duhu”.

- Dok smo vodili ljubav nije prestajao da me gleda u oči. Imao je tetovažu leptira što sam ja mnogo kasnije povezala sa njegovim slobodnim duhom. I >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve vreme tokom seksa nije skidao čarape- napisala je glumica u svojoj poslednjoj knjizi.

Ona je takođe u knjizi detaljno pisala o svojoj vezi i veridbi sa sinom legendarnog umetnika Pabla Pikasa, Klaudom, kao i o aferama sa Ričardom Girom i Piterom Selersom, koji ju je podsetio na veliku pandu jer je dlakav.

- Ljubila sam ga po celom njegovom dlakavom telu. Imao je dlake svuda. Čak i na

leđima. Sviđalo mi se. Podsetio me je na velikog pandu. Mislim da je previše mrzeo sebe. Alkohol je uspevao to da zamaskira i da ga oslobodi sopstvenih demona.- navela je Kerol.

Kerol je priznala da je ceo život putem afera sa poznatima pokušavala da zamaskira loša osećanja koja ima prema sama sebi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert De Niro nosi čarape tokom seksa

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2013

Glumica i model Kerol Maroli tvrdi da je Robert De Niro nosio čarape dok je vodio ljubav sa njom sedamdesetih godina u Holivudskom hotelu.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

ZIMOGROŽLJIV: De Niro ima seks u čarapama

Izvor: Kurir, 31.Jan.2013, 00:34

Iako ceo život važi za velikog holivudskog šarmera, De Niro se plašio da se ne prehladi i sa supermodelom vodio ljubav u soknama..HOLIVUD - Glumica i model Kerol Meril tvrdi da je Robert De Niro nosio čarape dok je vodio ljubav sa njom sedamdesetih godina u Holivudskom hotelu...Kerol je rekla da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.