Rimejk Groznice subotnje večeri

Izvor: RTS, 09.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimejk "Groznice subotnje večeri"

Zvezda tinejdžerskog mjuzikla "High School Musical", Zek Efron, mogao bi da dobije glavnu ulogu u rimejku čuvenog disko klasika "Groznica subotnje večeri". Iza projekta stoji britanski producent Sajmon Kauel, poznat i kao jedan od sudija za talente u mnogim TV šou programima.

Mladi holivudski glumac Zek Efron, zvezda tinejdžerskog mjuzikla "High School Musical", mogao bi da dobije glavnu ulogu u rimejku čuvenog disko klasika iz 1977. "Groznica subotnje večeri" .
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Efron bi u novoj verziji filma dobio rolu disko kralja Tonija Manera, koja je proslavila Džona Travoltu.

Timbaland, hip hop producent, koji je radio sa zvezdama kao što su Neli Furtado, Koldplej, Bjork i Fifti Sent, mogao bi, takođe, da se pridruži produkciji i ponovo oživi muziku filma koja važi za jedan od najboljih saundtrekova svih vremena, preneli su mediji.

Iza projekta stoji britanski producent Sajmon Kauel, poznat i kao jedan od sudija za talente u mnogim TV šou programima (Pop Idol, American Idol, Britain's Got Talent) koji je već nekoliko nedelja u pregovorima sa vlasnikom autorskih prava na film, australijskim producentom Robertom Stigvudom.

Stigvud je 1977. producirao "Groznicu subotnje večeri" nakon što je pročitao u američkoj štampi članak o tinejdžerima koji u diskotekama učestvuju u takmičenjima u disko plesu.

On je uspeo da nagovori čuvenu australijsku pop grupu "Bee Gees" da napiše veći deo muzike za film.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rimejk "Groznice subotnje večeri"

Izvor: Mondo, 09.Jun.2009

Britanski muzički mag Sajmon Kauel otkupio je prava za snimanje rimejka kultnog filma iz sedamdesetih.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.