Izvor: Kurir, 23.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riker naredio vraćanje zemljišta Visokim Dečanima

DEČANE, 23. juna 2008. (Beta) - Bivši šef UNMIK-a Joakim Riker naložio je nadležnima iz Skupštine opštine Dečane da vrate i legalizuju vlasništvo nad zemljištem koje je Vlada Srbije poklonila manastiru Visoki Dečani. Kako tvrdi izvor Bete koji je želeo da ostane anoniman, Riker je uputio taj zahtev opštinskim vlastima u Dečanima u četvrtak 19. juna, dan pre odlaska sa dužnosti šefa UNMIK, i ta odluka je izvršna. Predsednik opštine Dečane Musa Beriša potvrdio je da je opštinska uprava dobila Rikerovo pismo, ali nije želeo da komentariše sadržaj te odluke.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naređeno vraćanje zemljišta Visokim Dečanima

Izvor: Mondo, 23.Jun.2008

Bivši šef UNMIK-a Joakim Riker naložio je nadležnima iz Skupštine opštine Dečane da vrate i legalizuju vlasništvo nad zemljištem koje je Vlada Srbije poklonila manastiru Visoki Dečani.

Nastavak na Mondo...

Riker: Vratiti zemljište manastiru

Izvor: B92, 24.Jun.2008, 11:37

Beograd -- Bivši šef UNMIK-a Joakim Riker zatražio od Skupštine opštine Dečani da vrati i legalizuje vlasništvo nad zemljištem koje je Vlada Srbije poklonila Visokim Dečanima... Kako tvrdi izvor Bete koji je želeo da ostane anoniman, Riker je uputio taj zahtev opštinskim vlastima u Dečanima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.