Rijana se udaje za Krisa Brauna u bikiniju?

Izvor: Blic, 22.Mar.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana se udaje za Krisa Brauna u bikiniju?

Šuška se da Rajana i Kris Braun planiraju da se venčaju u julu na Rijaninom rodnom Barabadosu i da će svadba biti sve samo ne tradicionalna.

Svi smo navikli na Rijanino nago telo, skoro da ga poznajemo do detalja, ali pevačica ne želi da se odrekne golotinje čak ni na dan svog venčanja.

„Rijana neće veliku venčanicu ni dosadne konfete”, kaže neimenovani izvor za „Nau” magazin.

„Ona hoće da se uda u bikiniju, u karnevalskoj atmosferi. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve bude opušteno i zabavno i da se veseli sa ljudima koji su ih sve vreme podržavali”. To će biti njena poruka „J... se!” svetu, preneta na njoj svojstven način.

Rijana (25) i Kris (23) su - uglavnom - ponovo u vezi od dodele „Gremi” nagrada u februaru, kada se navršilo tačno četiri godine od čuvene tuče posle koje je Rijana snimljena otečena i modra, a Kris dobio uslovnu kaznu i dalje na snazi.

„Odlučila sam da je za mene najvažnije da budem srećna. Neću da dozvolim da mi bilo čije mišljenje stane na put”, objasnila je Rijana u intervjuu za „Roling Stoun” zašto je ponovo u vezi za muškarcem koji ju je povredio.

„Čak i ako je greška, to je moja greška. Cenimo jedno drugo i znamo šta imamo – ne želimo to da izgubimo”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rijana se udaje za Krisa Brauna u bikiniju?

Izvor: OkRadio.rs, 22.Mar.2013

Šuška se da Rajana i Kris Braun planiraju da se venčaju u julu na Rijaninom rodnom Barabadosu i da će svadba biti sve samo ne tradicionalna. Svi smo navikli na Rijanino nago telo, skoro da ga poznajemo do detalja, ali pevačica ne želi da se odrekne golotinje čak ni na dan svog venčanja. „Rijana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.