Rijana pozirala u džamiji u hidžabu

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana pozirala u džamiji u hidžabu

ABU DABI - Pop zvezda Rijana postavila je tokom vikenda na Instagramu fotografije na kojima pozira ispred džamije u Abu Dabiju, obučena u tradicionalnu muslimansku nošnju - hidžab. Pokrivena od glave do pete, 25-godišnja pevačica slikala se u elegantnoj crnoj kombinaciji ispred Velike džamije šeika Zajeda u Abu Dabiju, gde je u petak održala koncert. Uprkos tome što je svojim odevanjem pokazala da poštuje lokalne običaje, Rijana je bila zamoljena da se udalji od džamije. Verski zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izdali su saopštenje u kom potvrđuju da je pevačica oterana "zbog ekscesnog ponašanja". "Centar traži od posetilaca da ulaze u džamiju prikladno obučeni i da se ponašaju na način koji je u skladu sa ovim svetim mestom", ističe se u saopštenju. Rijana je održala koncert u Abu Dabiju u okviru svoje svetske turneje "Diamonds". Njen sledeći nastup je sutra u Tel Avivu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rijana isterana iz džamije u Abu Dabiju (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2013, 00:59

Pevačica ne poštuje Islam i zamoljena je da napusti džamiju u Abu Dabiju...Pevačica Rijana je održala koncert u Abu Dabiju i iskoristila je priliku da poseti jednu od najpoznatijih džamija šeika Zajeda. Iako je bila obučena u tradicionalnu muslumansku nošnju, crni hidžab, i bila pokrivena od...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.