Rijana oduševljena Đoganijevom ćerkom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana oduševljena Đoganijevom ćerkom

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica Rijana okačila je na svoj Tviter profil link na kojem ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Marinela Đogani izvodi njenu pesmu "Stay". Uz to, Rijana je napisala da Marinela prelepo peva, te da je veoma ponosna na nju.

Rijana je na svom zvaničnom profilu podržala Marinelu, napisavši da divno peva i da je ponosna na mladu devojku.

Marinela je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, koja je sa majkom snimila pesmu "Unikat". Roditelji su nekoliko puta naveli da nisu oduševljeni činjenicom da ćerka želi da im se bavi pevanjem, ali da joj ne brane.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana oduševljena Đoganijevom ćerkom

Izvor: Dzungla.org, 20.Avg.2013

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica Rijana okačila je na svoj Tviter profil link na kojem ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Marinela Đogani izvodi njenu pesmu „Stay“. Uz to, Rijana je napisala da Marinela prelepo peva, te da je veoma ponosna na nju.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.