Rijana ode da se leči, zavisna od seksa i ljubavi

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana ode da se leči, zavisna od seksa i ljubavi

Pevačica Rijana smatra da je zavisnik, ali ne “obični“ alkoholičar, “drogoš“ ili kockar, već zavisnik od seksa i ljubavi, pa se prijavila u kliniku za pomoć osobama zavisnim od te bolesti.

Ako je pomislila da u ruci ne drži mikrofon, nego nešto drugo, onda to može da se protumači i kao zavisnost od, recimo, seksa: Rijana  

Diva sa Barbadosa se prijavila u Centar za veze i oporavak u saveznoj državi Tenesi, a izvor blizak pevačici otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da se sve događa zbog Krisa Brauna. Pevačica je navodno i uzela pauzu od turneje kako bi se rehabilitovala.

- Rijana ga i dalje obožava, opsednuta je njime. Iako joj je rekao da je gotovo, ona ne može da ga preboli. Pošto je razgovarala sa psihijatrom, shvatila je da je program od 12 koraka najbolje rešenje za nju - izjavio je neimenovani izvor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.