Rijana kao Vitni Hjuston?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana kao Vitni Hjuston?

LOS ANJĐELES -

Pop pevačica Rijana pominje se kao i favorit za glavnu ulogu u filmu o jednoj najvećih pop zvezda - Vitni Hjuston, prenosi "Dejli mejl".

Prijatelj pokojne pevačice Klajv Dejvis nalazi se na čelu projekta i želi da se pisanje scenarija završi što brže kako bi počelo snimanje filma.

U konkurenciji za ulogu Vitni Hjuston pored Rijane nalaze se i Džodzin Sparks, oskarovka Dženifer Hadson, glumica Vivika Foks (47), a 11. godišnja ćerka Vila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Smita, Vilou najverovatnije će igrati glumicu iz mlađih dana.

Filmski producenti se nadaju da će Rijana, ako bude izabrana, pristati da zaigra u filmu, jer je već odbila ulogu u rimejku "Telohranitelj" u kome je glumila Vitni Hjuston.

Vitni Hjuston je umrla 11. februara u svojoj sobi u hotelu na Beverli Hilsu - noć uoči dodele Gremi nagrada, na kojoj je trebalo da nastupi. Imala je 48 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.