Rijana je postala i zvanično milijarder

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 20:24

Rijana je postala i zvanično milijarder

Pop pevačica Rijana je sada zvanično milijarder i najbogatija muzičarka na svetu, pokazuju podaci "Forbsa".

Pop zvezda je "teška" 1,7 milijardi dolara, a njena kompanija "Fenti bjuti" vredi 1,4 milijardi, prenosi BBC.

Ostatak njenog bogatstva dolazi od kompanije za proizvodnju ženskog veša "Sevidž iks Fenti", koja vredi oko 270 miliona dolara, a tu je i njena zarada od muzike i glume.

Ona je druga najbogatija žena posle američke voditeljke Opre Vinfri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je najbogatija žena na svetu u oblasti zabave.

Rijana, čije je pravo ime Robin Fenti, pokrenula je "Fenti bjuti" 2017. godine zajedno sa kompanijom za luksuznu robu LVMH (Šampanjci, moet i šandone, konjak Henesi i modna kuća Luj Viton, koju drži najbogatiji čovek sveta Bernar Arno sa 198,4 milijardi dolara).

U to vreme, rekla je da joj je cilj da se prilagodi "svakom tipu žene" i pokrenula je 40 različitih nijansi tečnog pudera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rijana zvanično postala milijarderka

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2021, 09:09

Pop pevačica Rijana je sada zvanično milijarderka i najbogatija muzičarka na svetu, pokazuju podaci "Forbsa".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.