Rijana depresivna zbog Adel

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana depresivna zbog Adel

Pevačica Rijana izjavila je da ne može da sluša muziku koleginice Adel, jer su joj pesme veoma depresivne i čine je potištenom.

Pošto je odslušala Adelin album "21", koji ne silazi sa vrha najprodavanijih nosača zvuka na svetu, Rijana se osetila veoma tužno. Ipak, ona dodaje da nije mogla da se poistoveti sa srceparajućim pesmama.

"Imam osećaj da se svi identifikuju sa tim albumom, ali ja nisam mogla da ga slušam jer mi je veoma depresivan", rekla je Rijana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja se često ovih dana žali na to što navodno nema dečka.

Za razliku od nje, Adel nema ljubavnih problema. Naprotiv, ona uživa u srećnoj vezi, a nedavno je dobila i prsten od svog verenika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.