Rezultati istrage prebijanja Vučića iduće nedelje

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati istrage prebijanja Vučića iduće nedelje

Ministar policije saopštio da će istraga o prebijanju andreja Vučića, premijerovog brata, biti završena sledeće nedelje.

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da će istraga o slučaju u kojem je žandarmerija tokom gej parade u Beogradu pretukla Andreja Vučića, brata premijera Srbije, biti okončana najdalje naredne nedelje i da će tada biti iznesene sve činjenice o tom događaju.

Stefanović je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je istraga o tom slučaju uveliko u toku i da će, kada se završi, pružiti javnosti sve činjenice.

"Do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi. Policija će u ovom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom", naveo je Stefanović u saopštenju.

Tokom gej parade u Beogradu pripadnici Žandarmerije pretukli su Andreja Vučića, brata premijera Srbije Aleksandra Vučića. Zajedno sa njim pretučena je i njegova pratnja, kao i brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Mediji spekulišu o razlozima zašto se to dogodilo, od toga da su žandarmi reagovali jer Vučićev brat nije htio da se legitimiše do toga da je on i pored pokazane legitimacije pretučen.

Objavljen je i snimak N1 televizije, koja je zabilježila dio tog incidenta, a spekuliše se da postoji i drugi snimak na kojem se vidi celi tok događaja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.