Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2017, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restauracija automobila kakvu do sada niste videli

Mnogi od nas su kao deca imali zavidne kolekcije automobilčića, koji su nakon godina igranja izgubili svoj sjaj i pretrpeli brojna oštećenja. A, da li ste pomislili da se i automobili-igračke mogu restaurisati, poput onih pravih?

Firma Redline Restorations, koja vraća sjaj pravim klasičnim četvorotočkašima, odlučila je da obnovi jedan biser iz dečje kolekcije – automobilčić Camaro Custom iz 1968, koji je napravila kompanija Hot Wheels, specijalizovana za ovu vrstu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igračaka.

Autić, koji je video i bolje dane, stigao je u njihovu "radionicu" sa oguljenoom farbom, pokvarenom haubom i generalno u veoma zapuštenom stanju.

Kako je tekao proces restauracije i kako posle toga izgleda ovaj maleni Camaro, možete pogledati u nastavku, nakon čega ćete verovatno poželeti da obnovite i sopstveni omiljeni autić iz detinjstva, ako ste ga sačuvali:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.