Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Resident Evil 7 se izgleda vraća horor korijenima (VIDEO)

Resident Evil se vraća! Nova igra u serijalu najavljena je tokom Sony E3 konferencije, a njen naziv je Resident Evil 7: Biohazard. Igra će imati pogled iz prvog lica, što je jedan od brojnih hrabrih koraka na koje se Capcom odlučio sa svojim novim naslovom. Resident Evil 7 deluje kao pravi pokušaj da se franšiza preporodi, nakon katastrofalne Resident Evil 6 igre.

Capcom je ozbiljan u namjeri da vrati horor epitet u jednog od začetnika survival-horror žanra. Sa Resident >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Evil 4 verzijom igre, serijal je polako započeo svoju metamorfozu i postao više akcija nego izvorni horor. Djeluje kao da će Resident Evil 7 stvari vratiti gdje im je mjesto, a ovo sugeriše gejmplej i demo koji je Sony prikazao tokom prezentacije igre. A oni, kojima je potreban dodatni osjećaj jeze i straha, uživaće uz mogućnost igranja sa kacigom za virtuelnu realnost na PlayStation 4 konzoli.



Resident Evil 7: Biohazard je planiran za lansiranje 24. januara 2017. godine, a igra će se pojaviti na PC uređajima, te PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.