Rešen problem: Broj Hitne pomoći u Novom Bečeju radi

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešen problem: Broj Hitne pomoći u Novom Bečeju radi

Broj službe Hitne pomoći u Domu zdravlja u Novom Bečeju bio je isključen zbog duga. Zaposleni se sami organizovali. Ipak, u međuvremenu je problem rešen.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Broj Hitne pomoći u Novom Bečeju bio je isključen zbog duga, ali je u međuvremenu lokalna samouprava rešila problem.

Na Facebook stranici Opštine Novi Bečej objavljeni su novi brojevi telefona na koje građani mogu da se jave.

"Poštovani sugrađani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lokalna samouprava je rešila problem Doma zdravlja i uspostavila funkcionisanje brojeva. Brojevi na kojima možete dobiti Hitnu pomoć: 194 i 023 771 124, Centrala: 023 773 600", objavljeno je na Facebook stranici Opštine Novi Bečej.

Nakon što su brojevi telefona bili isključeni, zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi su se samoroganizovali i preko društvenih mreža podelili provremeni broj kako bi građani, koji imaju problema, mogli da se jave.

Ovo nije prvi put da su telefoni u ovoj zdravstvenoj ustanovi isključeni, ali jeste bilo prvi put da je i broj 194 nedostupan za više od 25.000 pacijenata iz novobečejske opštine i sve tranzitne hitne slučajeve od Kikinde do Zrenjanina koju ova služba pokriva, navodi se u članku.

Crkvi isključeno grejanje posle "Racije"

Dom zdravlja je već 427 dana u neprekidnoj blokadi zbog duga od preko 122 miliona dinara od čega najveći deo iznosi potraživanje distributera lekova Feniks (Fenix).

Kako brzo uključiti telefon posle isključenja?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isključen telefon Hitne pomoći " zbog duga

Izvor: B92, 06.Feb.2019

Broj Hitne pomoći Doma zdravlja u Novom Bečeju je isključen zbog duga, piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar...Zaposleni su samoinicijativno, putem društvenih mreža, obavestili javnost o privremenom broju Hitne pomoći, 060 0809413, navodi VOICE...Ovo nije prvi put da su telefoni...

Nastavak na B92...

Hitna pomoć u Novom Bečeju opet dostupna (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2019

Broj službe Hitne pomoći u Domu zdravlja u Novom Bečeju od juče bio je isključen zbog duga. Ipak, u međuvremenu lokalna samouprava rešila je problem, uplatila Telekomu novac za neplaćene račune, a na Fejsbuk stranici Opštine Novi Bečej objavljeni su novi brojevi telefona na koje građani mogu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.