Republički tužilac negira nevinost Marine Andrejić

Izvor: Danas, 16.Apr.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republički tužilac negira nevinost Marine Andrejić

Republičko javno tužilaštvo podnelo je Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti u donošenju presude kojom je Marinu Andrejić (43) iz Majilovca prošlog leta Apelacioni sud oslobodio krivice za ubistvo sina Đorđa (13). Time je uvažen predlog Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, koje i dalje smatra da je Marina Andrejić isključivi krivac za smrt svog sina.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivica Marine Andrejić opet na tasu

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2013

VRHOVNOM kasacionom sudu u Beogradu republički javni tužilac podneo je zahtev za zaštitu zakonitosti presude Apelacionog suda, kojom je Marina Andrejić (43) iz Majilovca oslobođena krivice za ubistvo sina Đorđa (13). Time je prihvaćen zahtev Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, koje i dalje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.