Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jan.2013, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reporteri bez granica: Finska u vrhu po slobodi medija

Finska, Holandija, Norveška, Luksemburg i Andora na vrhu su liste zemalja u svetu prema stepenu slobode medija, navodi se u najnovijem izveštaju nevladine organizacije "Reporteri bez granica". Najbolje plasirana država sa prostora nekadašnje Jugoslavije je Slovenija, koja je na 35. mestu. BiH je nazadovala 10 mesta u odnosu na prethodni izveštaj i nalazi se na 68. mestu, dok je Srbija napredovala i nalazi se na 63. mestu. Hrvatska se takođe popravila i zauzima 64. poziciju, prenosi ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH na 68. mjestu po slobodi medija

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2013

PARIZ - Finska, Holandija, Norveška, Luksemburg i Andora na vrhu su liste zemalja u svijetu prema stepenu slobode medija, a BiH je nazadovala 10 mjesta u odnosu na prethodni izvještaj i nalazi se na 68. mjestu, navodi se u najnovijem izvještaju nevladine organizacije "Reporteri bez granica".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.