Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2020, 10:10

Rekordno zaduživanje britanske vlade u aprilu

Britanska vlada zadužila se u aprilu više nego u bilo kom drugom mjesecu od kada se vodi evidencija, što je povećalo javni dug na blizu 100 odsto domaćeg proizvoda, dok je maloprodaja opala za rekordnih 18 odsto u vrijeme epidemije virusa korona, pokazuju zvanični podaci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Javni dug Britanije skočio na 98 odsto BDP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020

Javni dug Velike Britanije skočio je u aprilu na 98 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), na najviši nivo od 1963. godine. Prema oceni Kancelarije za budžetsku odgovornost (OBR), ovaj skok je u velikoj meri posledica procenjenog snažnog pada proizvodnje, koji je izazvala pandemija korona virusa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.